Levendigheid ontstaat op plekken waar mensen samenkomen, willen zijn en blijven. Meermaals noemden jullie op deze pagina de wens voor een horeca terrasje op het Kooiplein. Laagdrempelig, gezellig en voor iedereen: jong en oud. Een sociale ontmoetingsplek in de vorm van een (lunch)café bijvoorbeeld. Met een terras dat uitnodigt een praatje te maken en een kop koffie te drinken in de zon. Een plek die ontmoetingenen sociale interactie tussen buurtbewoners bevordert.Voor ouderen biedt een buurtcafédemogelijkheider even uit te zijn om anderen te ontmoeten en gelijk een boodschap te doen. Lopend, want allesisop steenworp afstand en dicht bij elkaar op het plein.

Wij denken dat een terras een hele goede aanvulling is voor de winkels op het Kooiplein en van toegevoegde waarde is voor de bewoners en de wijk. Daarom hebben we dit opgenomen in de sfeerbeelden die we jullie eerder al toonden. Wat vinden jullie, levendig toch?

Categorieën: Geen categorie

1 reactie

doe dit · 1 april 2019 op 11:53

doe dit, maak wat beters van dat plein. er is helemaal niemand bijna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *