Een ACTION, ook veel genoemd in de reacties. Wij begrijpen de wens voor een ACTION. Er is één ding waar wij iets minder enthousiast over zijn, de duurzaamheid van ACTION en daarmee het assortiment. Wij vinden dat duurzaamheid mee zou moeten tellen, over nagedacht moet worden. Dat zien we niet bij een winkel zoals ACTION. Dit is iets om over na te denken.

Daarnaast biedt een ACTION geen directe praktische voorziening waar de buurt profijt van heeft. Terwijl nu juist het moment is dat op een goede manier terug te brengen!

Categorieën: algemeen

3 reacties

inez · 21 september 2018 op 11:31

helemaal mee eens, beter een supermarkt! vooral ook voor veel oudere mensen, die, sinds de supermarkt verdwenen is,helemaal op hulp van buitenaf aangewezen zijn. eerder konden ze zelf met de rollator nog boodschappen doen.

E.H. Schotker · 21 september 2018 op 16:04

Ik denk aan een grotere opzet. Buiten het pand van het ex garagebedrijf , de huidige winkels en de lelijke bovenwoningen vervangen door een nieuw op te zetten appartementengebouw van tenminste 3 woonlagen (sociale woningbouw?), ha ha) en met een hoogte ongeveer gelijk aan de bebouwing aan de overkant, en daaronder de vestiging van winkels o.a. b.v. een supermarkt en een “Action”. Op een grotere oppervlakte. De buitengevels met een mooie , moderne architectonisch verantwoorde uitstraling. Het plein daarvoor gezellig ingericht ,
met veel groen en bomen, en zo weinig mogelijk tegels. Helaas wel voldoende
parkeergelegenheid.

Marysia · 21 september 2018 op 19:20

Ik denk dat de action wel flink wat mensen aantrekt voor het Kooiplein. Ik begrijp dat jullie liever iets duurzaams zien. Maar een supermarkt gaat vast niet lukken (geen vergunning vd gemeente). En dan zou ik kiezen voor een winkel die veel publiek aantrekt en daar door de andere winkels ook mee trekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *